lørdag 21. november 2009

Workshop

I dag har jeg vært på danseworkshop på Skedsmo Western Club med Daniel Trepat og Raymond Sarljemin som instruktører. Det var første gang jeg har danset med andre lærere enn de som underviser oss på  Buckaroo, i alle fall når det gjelder linedance. Jeg har jo danset magedans med mangfoldige nasjonale og internasjonale instruktører, men det blir liksom noe annet.

Vi var igjennom fem danser på noen få timer, og jeg må si at på et par av dansene hadde jeg problemer med å følge med, det gikk nok litt for fort frem i forhold til mine linedance kunnskaper. Men det gjorde liksom ingenting, for jeg koste meg hele tiden, gjorde mange nye erfaringer, både om meg selv og om måten andre underviser på og lært noen nye kule danser. Dog trengs det nok litt mere øving, Sier ikke mer.

Jeg må bare si at det var en fryd å se på alle de fantastisk dyktige danserne som var på kurset. Det var utrolig gøy å se og jeg er dypt imponert over nivået på danserne der.

Her er Heaven in my Woman's eyes av Daniel Trepat.


It's you world med Daniel Trepat og Craig Bennett lærte vi også!


Future sex av Raymond Sarlemijn og Roy Verdonk danset vi også:

torsdag 19. november 2009

Dumt

Selv om linedance er så morsomt så har jeg i dag fått restriksjoner på dansingen min. I og med at jeg har så mye skader i nakken får jeg ikke lov til å danse til hurtigste dansene med mye hopp og sprett da jeg blir enda verre, og joda... det har jeg kjent. Etter mandagens nokså iherdige dansing i hurtig tempo med mye hopp og sprett har jeg vært helt sengeliggende med grufulle smerter i nakken og hodet.

I dag har jeg derfor ikke danset, forsøker derimot å ta det med ro og bli frisk så jeg kan bli med på lørdagens workshop med Daniel Trepat og Raymond Sarlemijn på Skedsmo Western Club.