fredag 4. september 2009

Little Red Book og Crazy foot mambo!

I dag er det fredag og i går var det dansing igjen. Orket overhodet ikke å legge ut dansene da, jeg var rett og slett et VRAK etter dansingen i går. Så har jeg vel lært, nok en gang, at to timers husarbeid, en times dansing etterfulgt av fire timers hagearbeid etterfulgt av tre timers dansing IKKE er en lur kombinasjon.
På nybegynnerkurset danset vi igjennom de dansene vi hadde lært fra før etterfulgt av Little Red Book som er en utrolig herlig, morsom og gøyal dans å danse! Gleder meg til å danse den igjen!På videregående gikk vi også igjennom de andre dansene og så var det å ta fatt på Crazy foot mambo. Dette er en av de dansene jeg liker veldig godt! Mona, vår eminente lærer har gjort en sabla god jobb med å sy sammen disse kursene! Jeg aner hvor mye jobb det ligger bak et linedancekurs!Men nå er det helg, jeg skal la beina mine hvile litt i helgen, skal dra på hyttetur, eller kortlager-hvile-spise-gå-tur-venninne-tur!


onsdag 2. september 2009

Reprise

Mandag repeterte vi dansene hittils i kurset. Fordi vi bare hadde lært fire so far, så fikke vi en bonus-dans som ble oppfunnet der og da. Jeg er utrolig imponert over at man bare kan "finne" på en dans sånn i hurten og sturten, som attpåtil er så utrolig kul! Det finnes ikke noe koreografi på den ennå, håpet er jo at eieren av dansen skriver den ned og at hele kurset kan få lære den, for den var utrolig gøy!

Det er sinnsvakt gøy å danse igjen, formen er sånn passe daff etter seks uker med sol og strandliv (ja, vi har faktisk hatt veldig mye sol i sommer vi da, i motsetning til mange andre!) så det er på tide å få litt muskler i disse beina igjen.

Jeg har myst litt på hva vi skal lære utover og... kremt... jeg tror jeg må slanke meg tretti kilo før jeg klarer de vanskeligste. Men det sa jeg når det gjaldt irish spirit også, og jeg klarte jo den også til slutt. Men de ser i alle fall utrolig morsomme ut og jeg gleder meg!