torsdag 16. april 2009

You're so naughty og Heartbreaker

Dansekveld. To kurs på en gang. Tre timer med svetting og forhåpentligvis litt forbruk av påskens massive godteriinntak. Så deilig å starte igjen, kjenne at man husker noen danser, kjenne at hjernen er fullstappet av nye koreografier og harddisken i hodet truer med full kræsj. Høres litt merkelig ut kanskje, men det er noe fascinerende med å bli utfordret på den måten det er å klare å huske alle disse dansene, eller ikke huske. Jeg må jo si at det gikk så som så på slutten... Men da er det godt å finne dansene på youtube, ha koreografien skrevet ned og forhåpentligvis klare å ta noen trinn i morgen innemellom rydding, vasking, kakebaking og forberedelser til seksten middagsgjester på lørdag.

Dette er to morsomme danser. Vår danselærer er utrolig flink til å finne morsomme danser, fin musikk og ikke minst å lære bort!! Buckaroo på Langhus er stedet man bør søke seg til på høsten da ny sesong starter hvis man har lyst på utrolig gøy trening og dansing. Og bare for å ha sagt det så tror jeg aldersspennet er fra atten til sytti eller noe slik, og kroppsfasongene er fra tynn til stor, høydene fra lav til høy, fysisk form fra svært elendig til temmelig bra. Med andre ord så er det helt vanlige mennesker som går der. Fellesnevneren derimot for oss alle er at vi har det kjempegøy. Så... det var reklamen.Dette er "You're so naughty" som vi hadde på første kurset. Har forsøkt å finne frem til de videoklippene som er nærmest det som står i koreografien. Det er jo en del variasjoner ute å går. Hør på teksten i denne sangen, jeg ler meg ihjel..!Dette er "Heartbreaker" omtrent slik vi lærte den i kveld. Men vi har jo mere attitude når vi danser den, tror jeg i alle fall. Eller vi kommer til å få det når vi har lært den bedre. Klart vi danser den myyyye bedre. Det gjelder å ha selvtilliten i orden skjønner du.

tirsdag 14. april 2009

Slappin' leather og Cute! Cute! Cute!Dette er Slappin' leather som vi lærte i dag. Vi danset det temmelig fort, i alle fall så føltes det som veldig fort etter påskens ti dager i sofa-modus. Ble sinnsvakt varm og svett og det var DEILIG!!


Neste dans vi rakk i dag var Cute!Cute!Cute!. Den var utrolig kul å danse når man først skjønte noe av den.. noe som tok litt tid. Når det blir mye vendinger så går det en smule rundt i hue mitt til jeg har fått dansen skikkelig inn, men etter det pleier det ikke å være et problem. Denne var utrolig morsom å danse og fikk opp pulsen noe skikkelig!

Og det var siste dansen, for å si det slik. Jeg kommer til å slutte å danse på tisdager. Jeg danser to kurser på torsdager og et kurs på mandager og lærer ekstremt mye der, så det får jaggu holde. Det er greit å ha noen dager i uken man kan gjøre andre ting på også.

Påsken er over!
Det sikreste tegnet på at våren er i anmarsj er Tussilago farfara, eller som vi kjenner den på norsk: Hestehov.
Vi har tilbrakt hele påsken på hytta ved Drittskjær. Jepp...hyggelig navn ikke sant?
Været var så som så, vi hadde vel to dager med knallsol og varme og resten var litt surt og kaldt. Men sånn er det jo ved sjøen ved disse tider. Vi fant både hestehov og blåveis der nede, og vel hjemme igjen ser jeg at både hvitveis og blåveis har kommet opp i bedet mitt. Nå mangler jeg bare solen slik at jeg kan få ordnet litt i hage og på terassen.

Dansingen kommer igang igjen også, skal på Kom og Dans i kveld og det vil nok føles som en stor overgang fra ti dager med sofalivets gleder. Hodet, eller hjernen er jo overhodet ikke i noen danse-mood, så den må omstilles igjen til å klare å ta inn koreografi og å lære å samarbeide med bena.

I dag har jeg fått levert to DT bidrag til Minnehjørnet som jeg er designer for, så får jeg håpe at også det kreative komme tilbake til meg selv om våren absolutt er tid for hage mer enn kortlaging.