fredag 6. mars 2009

All summer long

Tilbake til dansingen, nå med en helt annen glød enn jeg har hatt den siste uken. Var på tre timers dansing i går. To nye danser, hodet litt ute av kurs og slet fælt, men pytt sann, det GJØR INGENTING! Gjør ingenting at hodet ikke klarer å følge alle de nye skrittene sånn med en gang, det er bedre å tenke på at jeg klarte å gjennomføre tre timer uten å få besvimelsestendenser, svarte hull og blodtrykksfall. Jippi!!!
All summer long heter denne dansen som vi lærte i går. Dette er danset av to skikkelig gode dansere, jeg skal være glad om jeg i det hele tatt skal få stokket beina til denne her innen mandagen. Men er den ikke kul???


Men det var jo også nybegynnerkurs i går, og der lærte vi Honky Tonk Anatomy. Har ikke klart å finne en eneste video med den koreografien vi lærte, som er av Kathy Brown, men vil du ha teksten til musikken, så er den her:

Var en utrolig fin dans å lære, tror alle synes det, selv om vi ble en smule svimmel etter en stund pga alle vendingene.


søndag 1. mars 2009

Crazy foot mambo


På torsdag lærte de andre Crazy foot mambo, og jeg var på speideropptagelse, så det betyr at fordi jeg er den jeg er så må jeg jo lære meg selv den for ikke å henge etter. Fant musikken og koreografien, og heldigvis så synes jeg det er svært enkelt å lese koreografi så sant den er vettugt skrevet. Det er en kul dans, hard på hofteleddene og nå tror jeg den sitter.

Må bare si at det siste jeg gjorde før jeg sovnet i går var å danse dansen i hodet mott. Ja, du leste riktig. Jeg danset den inni hodet mitt. Jeg gjør mye rart inni hodet mitt skjønner du. Jeg har lært meg å lage kort inni der også. Det er noe med at når kroppen streiker som den jo gjør av og til i mitt tilfelle så er det hyggelig å kunne fortsette å gjøre det jeg mest elsker her i verden, og det er å lage kort og danse. Det blir ikke akkurat det samme som å gjøre det med hender og ben, men det er god erstatning.