torsdag 26. februar 2009

PåskeværI dag er det skikkelig påskevær ute. Jeg fikk et plutselig infall at jeg skulle ta frem solstolen, soveposen, appelsin og kvikklunch og gå ut i solveggen og late som jeg var på fjellet. Åååå som jeg lengter etter fjellet. Jeg hadde en gang i livet tilgang på en hytte på Sjusjøen og hadde utrolig mange flotte ferier der oppe. Jeg elsker Sjusjøen, dvs. de stedene som ikke er like befolket som Grorud da. Men de åpne viddene, fjellet, vinden, solen gir meg mange gode minner. Nå har jeg jeg tilgang på hytte ved sjøen i stedet. Der er det også veldig vakkert, bare ikke om vinteren. Det er noe trøstesløst og trist med sjøen og fjæra om vinteren synes jeg. Men når våren begynner å få tak i naturen finnes det ikke et bedre sted å være. I og med at hytta ligger i et fuglereservat så er det ikke få fugler som flyr rundt der heller. Det kvitrer fra morgen til kveld!

Å ja... så må jeg fortelle at lillemor Maia skal tas opp i speidern i dag! Jeg er så glad og stolt! Hun har hatt et brennende ønske fra hun var fire år til å begynne i speidern og da hun endelig ble stor nok meldte vi henne inn. Det har til tider bare vært henne på møtene, da rekrutteringen ikke er så himla stor her på Langhus, men hun har trofast møtt opp og lengtet etter den dagen hun skulle få speiderskjerfet sitt og avlagt speiderløftet. I kveld er den store dagen! Som eks-speider igjennom mange år, og Stein som også har mer enn tjuetall år i speidern i seg, så er vi en smule stolte begge to nå!

Vær beredt!


Alltid beredt!

onsdag 25. februar 2009

VårfornemmelserJeg går rundt og innbiller meg at jeg kan lukte våren. Dette bildet over her er litt for optimistisk når jeg ser ut at vinduet og inn i en svær snøhaug, så er det nok en stund til kirsebærtreet mitt blomstrer, men jeg innbiller meg likevel at jeg kan lukte våren. Fuglene har definitivt våknet det er noe med lyset ute i morgentimene som vitner om at det blir vår i år også.

tirsdag 24. februar 2009

Vårfornemmelser

Det er tirsdag. Jeg kan se og lukte våren. Mulig jeg er optimist, men det er i såfall et godt tegn nå. Det er godt at det blir lysere ute, jeg er lei all denne snøen og skulle gjerne bli kvitt den, men de mengdene vi har fått så ser det ut til at det kan ligge til langt ut i Mai. Jeg må forsøke å gjøre noe i dag. Det ser ut som en middels stor bombe har gått av her hjemme, og jeg er ikke så himla glad i rot (unntatt på mitt eget hobbyrom) så jeg skal forsøke å få gjort noe med det. Jeg skal få bakt brød og kake også, i alle fall kake, for det har jeg lovet å ta med meg på danseavslutningen i dag. Vurderer stoooor hvetekringle.

mandag 23. februar 2009

Trening

Mandagskveld er repetisjon på Buckaroo og jeg måtte jo bare møte opp. Det er en av de utrolige positive tingene i livet mitt akkurat nå og selv om jeg er svingstang og hodet ikke helt klarer å fylle seg med koreografier, men er overfylt av alt mulig annet, så er det gøy!! Jeg føler meg så himla sprek og opplagt etterpå og det er vanskelig å tro at det skal vokse noe svulster et sted i meg når jeg føler meg så opplagt og energisk.

I morgen er det avslutningsfest på det andre stedet jeg danser, jeg har lovet å bake kake, så da har jeg noe å fylle litt av dagen med, og det er godt. Og om kvelden er det full fres med masse honky-tonky'ing og høy støvelføring.