fredag 20. februar 2009

Darlin'

Darlin' var den nye dansen vi lærte i går. En dans jeg likte godt til tross for at jeg ble en smule svimmel..... Jeg stilte opp med blodtrykksmapperat for 24 timers måling og så ut som en selvmordsbomber med ledninger rundt kroppen og boks festet til beltet. Måtte stoppe å danse hver gang apperatet satte igang, noe som var svært ofte. Tror jeg trenger å gå igjennom denne dansen flere ganger før den sitter helt. Får se om jeg kan klare å få det til i løpet av uken som kommer.
På videregående terpet vi mer på irish spirit og doctor doctor. Det gikk helt surr for meg her også (i hodet altså...) så det var ingen god dag. Jeg skylder på blodrykket som fyker opp og ned og opp og ned.


tirsdag 17. februar 2009

South side shuffle


Da sitter jeg her, litt svett og en smule vondt i høyre ben. Den slo seg vrang i forgårs. Ser ut som jeg har noen tåledd som har blitt betente og det er ikke så gøy å danse når det er så vondt. Men selvfølgelig klarer jeg ikke å la være da. Ikke engang å ta det litt mere med ro klarer jeg.

Det virker som linedancing er en smule avhengighetsskapende. For å si det mildt.
Gårdsdagens kurs gikk fint. Fikk gått igjennom alle dansene fra nybegynner og vdr. kurs. Klarte å henge med, men satt over en dans fordi jeg går på en del tabletter for tiden som gjør at blodtrykket ikke er helt som det skal.

I dag var det siste gangen på Kom og dans. Så da var det bare å melde seg på til neste kurs også. Det er avslutning neste gang, det skal bli artig! Vi fikk gått igjennom alle dansene vi lærte sist, det var bra, for det trengte jeg virkelig! Og så fikk vi gått igjennom South Side Shuffle, som er en veldig enkel dans, men utrolig gøy å danse, særlig hvis man danser den VELDIG FORT!

Du kan jo se på dansen over her, de er en haug med "barske" cowboyer som danser den.