fredag 6. februar 2009

Irish spirit, The boxter og Skinni DippinJeg var tøff i går synes jeg, jeg tok to klasser rett etter hverandre. Både nybegynner og videregående klasse! Det er sikkert ikke så tøfft hvis man er fit for fight, men når man tenker på at jeg nærmest har vært sengeliggende i ett år og er avhengige av femten smertestillende sprøyter hver eneste uke, for å klare å leve, så synes jeg det er litt tøfft. Jeg er faktisk litt stolt av meg selv!
Så kan man jo diskutere om det var videre smart å gjøre det....Men moro var det!!!

Fikk gått igjennom alle nybegynnerdansene på Buckaroo i går såpass at nå sitter alle sammen der de skal (i og med at jeg startet senere enn de fleste andre måtte jeg ta igjen en del danser). På videregående er det to danser jeg ikke skjønner bæret av, så jeg håper jeg kan finne dem på youtube samt koreografiene slik at jeg kan lære meg dem. Så gjenomgikk vi to nye danser i går, de heter Skinny dippin og The Boxter. Sistsnevnte har jeg koreografien til og den ligger ytterst til høyre i listen min. Og ENDELIG så sitter Irish spirit der den skal, eller så bra som man kan forvente når dansen er ultrakjapp og jeg har 220 i puls og det er en uke siden jeg lærte den. Det er den som er over her på videoen. Heftig ikke sant? Den er så gøy å danse, selv om jeg nesten ser engler og tunellen med det hvite lyset i når jeg er ferdig...haha!!

Jeg kjenner absolutt at jeg har trent såpass mye i går som jeg gjorde, men jeg klarer å bevege meg så da er det jo ingen fare.

onsdag 4. februar 2009

Linedance


Jeg har bestemt meg for at denne bloggen må brukes mere og hva annet enn til å i alle fall fylle den opp med danselinker, danse videoer og alt annet jeg går å tenker på.Etter prøvetimen forrige uke bestemte jeg og kroppen min seg for at det gikk helt greit an å danse to ganger i uken pluss trening. Så i morgen begynner jeg på årntli' på Buckaroo linedancers på nybegynner kurset der. Det betyr at jeg har dansetrening to ganger i uken og det er skikkelig gøy!! Jeg svetter som en gris, er lilla i ansiktet og såååå lykkelig!! Hittils har de to kursene jeg går på, begge nybegynner, ikke klart å lære bort en eneste dans som er lik så jeg sitter for øyeblikket med hele 17 nybegynnerdanser som jeg kan, og det etter bare tre uker! Samtlige ligger til høyre her på listen med tilhørende mer eller mindre bra og elendige videoer tilknyttet seg.

Dansen over her; Smooth operator, lærte vi på tirsdag på "Kom og dans" og den var skikkelig gøyal. Vi danset den i et skikkelig hardt tempo i tillegg så jeg skal si jeg fikk kjørt meg!Jeg var forresten innom videregående kurset til Buckaroo sist for å se hva de drev med. Holy cow.. det var tempo må jeg si. De var igang med Irish spirit, og når man ikke har satt seg inn i dansen så er den ekstremt imponerende!!! Nå har jeg hatt en hel uke å studere dansestegene så nå kan jeg den faktisk. Men fyttikatta, den er hard å danse likevel. Det gjelder å få med seg de to venstrebeina og trestokkene i en viss fart... Det er heldigvis en god stund før jeg har tenkt å begi meg ut på noen videregående kurs. Føles veldig godt å både være nybegynner og å kunne forbli det en stund til.