torsdag 5. november 2009

Mama, take me home og Double Trouble

En ting kan man med sikkerhet si om meg og det er at jeg i alle fall er veldig ivrig med denne dansingen min. Jeg ble kjørt med ulende sirener og blålys til Rikshospitalet i går med skikkelig pusteproblemer. Virkelig sånne nå-dør-jeg-jeg-blir-kvelt problemer hvor du må bruke absolutt alt du eier og har muskler for å få inn luft i lungene for deretter å bruke like mye for å puste ut. Så viste det seg at det var en virusinfeksjon som hadde gjort at slimhinnene i strupen var blitt så hovne og passasjen så smal at det var det som kvelte meg kombinert med en god del slim og dritt jeg fikk hostet opp.

Men kortison reddet meg, for en utrolig effekt! Og i dag fikk jeg slippe hjem igjen, men en god del kortison i vesken og i blodet.
Så da var det bare å slenge seg på dansingen selv om jeg var utslitt, svingstang, matt og trett. For jeg har lengtet et halv år på å lære " Mama, take me home" og ikke tale om at jeg skulle gå glipp av denne!! Synes den bare er så utrolig kul!!!! Bare for å ha sagt det, så er det kun denne dansen og Double trouble jeg danset i dag, jeg sto over resten. Er ikke helt dum heller da...Og når jeg først var igang så måtte jeg jo ha med meg Double Trouble også! Det er en dans som er såpass utfordrende at den er gøy å danse. Jeg elsker utfordringer på dansesiden, for følelsen av seier når du endelig klarer det er så utrolig stor! Nå danset vi den på nedsatt hastighet i dag og målet må jo være at vi etterhvert klarer å danse den på full hastighet. Hvis det er fysisk mulig da!

Jeg finner ikke en eneste video med Double trouble, hvis noen vet om noen blir jeg glad for å få vite det, så jeg kan legge det ut.Ingen kommentarer: