torsdag 22. oktober 2009

Love Trick og Chicken Fried

Dagens økt med dansing er over og jeg må vente helt til mandag for å danse igjen. Det føles som en evighet men jeg tror ryggen min er veldig glad for det. Fyttikatta, ryggen min har vært skikkelig kvalm i dag, funnet på all verdens sprell og ubehageligheter, så jeg la meg selv på is et time før dansingen i håp om å få stoppet det som var på gang baki der.
Dessuten tror jeg hodet også trenger en pause nå. Klarte ikke engang å få lagret Chicken fried på harddisken før den også sa takk for seg. Så jeg tror jeg skal ta det med ro litt nå, bortsett fra på lørdag da. Da skal jeg se på Jahn Teigen og Anita Skorgan og ut å spise etterpå med gubbelure. Forsinket bursdagsfeiring heter det. Gleder meg veldig!

Dagens danseøkt var lagt opp til at vi skulle lære oss koreografien selv. Dette er noe jeg liker innmari godt, det er godt å få brynet seg litt. Var derimot ikke så gøy når jeg ikke klarte å tenke en eneste tanke. Love Trick satt midt i sikringsboksen, den var gøy å danse! Chicken Fried er sikkert også morsom bare jeg lærer meg den litt bedre enn jeg klarte i dag.

Her har jeg funnet ut to videoer som viser de to dansene, så nå skal jeg sette meg ned å studere den friterte kyllingen litt så jeg forhåpentligvis klarer den til mandag!


Love Trick


Chicken fried

Ingen kommentarer: