fredag 18. september 2009

Good time og Keep it country!

Hmmmmm...*tenker* at det går an å være så utrolig tom for energi allerede før man begynner treningen som jeg var i går. Høyst merkverdig. Var så vidt jeg orket å kreke meg opp bakkene til treningslokalene og jeg måtte til og med ta meg pause midt i nybegynnerkurset. Det har muligens noe med lilte mat, lite søvn og mye stress. Imidlertid så er det jo alltid slik at når man først setter igang så er det jo sinnsvakt gøy, selv om energien var på minusnivået.
I går fikk vi to koreografier i hånden, ett på hvert kurs med beskjed om å lære oss den selv, vi ble delt i grupper og vi klarte å lære oss begge to. .Å lese koreografi er vanskelig i begynnelsen. Ja, det er nærmest som gresk å regne. Men det er absolutt ikke umulig.  Hvis man vil, vel å merke. Jeg er ingen ekspert, det må jeg si, jeg står fast titt og ofte selv, men jeg ser at jo flere begrep jeg kan, jo lettere er det å lese og å danse. For det er som oftest de samme dansebegrepene som går igen og igjen i alle dansene, avbrutt av noen spesielle som man lærer seg etterhvert. Så det var kveldens lille tips fra meg: Begynn å lese koreografi!

Good time er en søt liten tøff dans som var gøy å danse men Keep it country var enda kulere. Både fordi det er morsommere å lære noe som gir en utfordring og krever et samstemt hode og bein men også fordi den dansen har mer innhold. Og koreografien på sistnevnte er det jo  blandt annet vår egen trener Mona som står for!

Her er GOOD TIME!


Keep it country finnes ingen video på ennå, får håpe den kommer på nett engang den også, så folk kan se hvor kul den er. Men koreografien til den ligger på Kickit!


Ingen kommentarer: