torsdag 28. mai 2009

Slutt

I dag var det avslutning på Buckaroo linedancing for sesongen. SNUFS! Det er jo nokså vedmodig å si god sommer til alle sammen og vite at jeg ikke ser dem før i august igjen. Og hva skal jeg gjøre alle de ukene jeg ikke kan danse? Jeg får plutselig ekstra mye fritid!

Det var ordnet til langbord med lys og duker, vaffelpressa var igang og flere hadde bakt. Det var salg av glass og speil, Tupperware og mine kort samt lotteri. Maia vant til og med dykkermaske og snorkel og var kjempeglad, så nå får jeg nok følge med Maia på mine dykkerturer i Hellas i sommer tror jeg.

Det var også kommet noen menn og barn der så vi hadde tilskuere denne gangen, og det var veldig hyggelig. Jeg fikk solgt en del kort og post-it bøker og fikk bestilling på flere og det er jo gøy å vite at folk setter pris på hva jeg lager.

Jeg føler meg enormt priviligert som får lov å danse sammen med så mange flotte damer og som har Mona som lærer som så raust gir fra seg all sin kunnskap. Jeg gleder meg til høsten og starten på ny dansing!

Ingen kommentarer: