torsdag 23. april 2009

Irish stew

Irsk stuing...
Nybegynnerdansen denne uken var Irish stew. Jeg synes jo den var gøy. Det er artig innemellom å danse noe som ikke krever alt for mye tankevirksomhet. For Irish stew var en logisk dans. Den har stegkombinasjoner og vendinger som er logiske. Ikke slik som med Heartbreaker, den dansen og jeg har blir liksom ikke helt enig. Jeg har danset den hjemme og da går alt så bra.. og så kommer jeg på Buckaroo-lokalet og så er dansen som blåst ut av minnet. Igjen så klarer jeg å snurre feil vei også, tror det er noe galt i hodet mitt. Har ikke naturlige snurrerier der inne. Og når man snurrer feil vei så blir jo naturligvis alt galt. Som i dag.
I dag var rett og slett ikke dagen. Det bare er sånn. Noen dager er gode og andre så er jeg en surrekopp, har tankene mine et helt annet sted.

Neste gang skal vi lære Chill factor, og DET gleder jeg meg til!! Men imens skal jeg forsøke å få Irish stew og Heartbreaker inn i beina. Og hodet.

Ja, og så kjøpte jeg meg cowboyhatt i dag! Ok.. nå vet jeg at noen dør på seg der de sitter. Kanskje jeg er skap-cowboy. Har bare ikke kommet ut av skapet? Uansett så har jeg nå fått meg sort ull cowboyhatt med metalldingeldangel på. Nå mangler jeg bare hesten. Yiiiiihaaaa!!1 kommentar:

linn kristine sa...

Ser festlig ut det der. Selv eier jeg ikke balanse og koordinasjon, men husker jeg var god på linedance i gamle dager. :D
Tipper dette er god trim i lengden. :D