torsdag 30. april 2009

I dag har det vært skikkelig knallvær! Jeg har tilbrakt hele dagen med enten å slipe ned terasserekkverket, eller å kjøre rundt for å få tak i akkurat den terasseoljen jeg skulle ha. Etter å ha kjørt frem og tilbake mellom Ski og Vinterbro noen ganger måtte jeg gi opp og fikk tatt en annen i stedet. Og imens lærte jeg alt om terasseolje og oljedekkbeis, terasserens, temperaturer man ikke skal male i. Ikke så gæærnt at det er godt for noe.

Og så var det jaggu dansing i dag også! Det var den store svette-kvelden. For det var like varmt ute som inne, og å danse i tre timer i den varmen avstedkom noen liter med svette. Til slutt føltes det som om armene var limt fast til kroppen av svette, tror jaggu hjernen hadde gått i stå også, for i dag hadde jeg skikkelig problemer. Det føltes som om datakræsj i hjernen. Når åtte takter gikk inn i hodet, forsvant det seksten ut. Jeg tror jeg rett og slett har litt mye å tenke på for tiden. Det er så mye som skal gjøres og ordnes osv. Og så er jeg sliten, og når jeg er sliten så merker jeg hjerneskaden jeg har ekstra godt. Da kan jeg knapt regne sammen to pluss to.

Men altså... nybegynnerkurset ga oss "Down on the corner" i dag. Det er en forholdsvis rolig dans hvor vi danser mot fire hjørner og fire vegger. Under her ser du et norsk dansekurs vise dem frem, så får du en ide om hva vi har gjort.Og etter nybegynnerkurset så begynte videregående kurset, og da var det jaggu en ny dans der også. En dans jeg har lengtet etter å danse i lengre tider. Jeg tror faktisk "Chill factor" var den første linedancen jeg så på da jeg begynte å google på linedance og se på youtube videoer. Musikken er jo bare så hel kul at jeg tror jeg kan spille den hele dagen. I alle fall i bilen på full guffe og max bass så dørene vibrerer i min nye Volvo. Haha... dette hadde du ikke trodd om en førtiseksåring det!
Jeg må nesten legge ut link til den videoen som er den første jeg så, dette er fra en konkurranse og her er det jo full innlevelse, armbevegelser og rumpevrikk.Og slik ser den ut når vanlige dødlige danser den;Ok.. de var ikke helt vanlige dødlige disse her heller, det er en utrolig fantastisk dansegruppe som har lagt ut mange flotte videoer på Youtube.

Enjoy!

2 kommentarer:

Anonym sa...

De var flinke til å danse både dødlige og udødlige, men jeg hørte ikke noen lyd............

Hilsen meg

Tonje sa...

Til anonym: Du må sette opp volumet på pc'n din eller også justere volumknappen som er på selve videoen. Den er merket som en høytaler.