fredag 20. mars 2009

Vårstemmning, spy, Ride a horse og Simplemente

Fredag. Solen har skint i nesten hele dag, jeg har vært å kjøpt seks potter med påskeliljer, eføy og noen andre gule prestekragelignende saker som jeg ikke husker hva heter, og satt noen av dem sammen med kyllinger og gul bast og laget en mini påskedekorasjon. Bare for å ha det livgivende deilige gule å se på. Ååå som jeg gleder meg til påskeferien! Jeg er som en unge!!!

Resten av påskeliljene skal plantes utenfor døren min i en blå potte for å ønske de som måtte stikke innom en hjertelig velkommen.

I går var det dansing. Eller rettere sagt, det har det jo vært både mandag, tirsdag og torsdag. Jeg ble steike dårlig etter tirsdagen. Fikk oppkast, feber, magekramper og diaré. Fikk også forsøke meg på å instuere en gruppe på en spesiell dans. Hmm.... de klarte å få til dansen, så noe riktig må jeg ha gjort. Men uvant. Det er jo bare åtte uker siden jeg selv startet med dette her.

Gårsdagen ble tilbrakt mer å rompa enn i danseskoene, hadde lovet meg selv å ta det litt med ro i og med at jeg akkurat hadde gått igjennom den sjauen. Fikk imidlertid med meg nybegynner dansen for denne uken som var "Save a horse, ride a cowboy!". Synes ikke den var særlig morsom, tror jeg må rølpe den til utrolig mye mer hvis jeg skal like den dansen. Ta den helt ut, på en måte.Videregående kurset denne uken handlet om "Simplemente". En nydelig dans, som jeg likte veldig godt. Deilig med noe som gikk i litt saktere tempo etter å ha galloppert meg igjennom Doctor-doctor og Irish spirit som jo har temmelig mange takter pr. minutt. Etter å ha fått påpek om at jeg snurret rundt motsatt av alle andre, tror jeg at jeg skjønte den også. Det er så fint når folk sier ifra når man gjør noe galt. Av og til skal man nemlig gjøre ting motsatt vei av hva kroppen synes, eller hodet synes er normalt. Det er derfor fort gjort å gjøre det feil.

I dag har jeg tatt det piano. Følte meg skikkelig fin i farta helt frem til jeg hadde fortært frokosten. Da følte jeg meg ur-dårlig. Jeg føler meg fin helt til jeg spiser, da setter magekrampene i gang igjen. Er nok ikke helt blitt kvitt elendigheten ennå tror jeg. Må nok danse litt til tenker jeg... så kan jeg svette det ut! hihi!


2 kommentarer:

Gro sa...

Det høres ut som om formen og humøret er bedre nå, Tonje! Godt å høre at du har det litt bedre! Kos deg med vårfølelsen!
Klem fra Gro

Hege sa...

Høres ut som våren og påskestemingen er kommet til deg.
Tenkte jeg skulle ut å få kjøpt litt påskeliljer å sette på trappen.
Det er så delig at snøen smelter og fuglene kvittrer blir godt humør.

Ha en fin søndag.
Klem Hege