tirsdag 24. mars 2009

It's good to be us - or is it????



It's good to be us heter denne dansen som vi lærte i dag på Kom og dans.Vi fikk ikke tid til å danse den til musikk, så jeg fikk ikke noen særig idé om hvordan det var. Ellers synes jeg at vi fikk danset utrolig lite i dag, akkurat som sist. Vet ikke hva tiden går med til med skulle ønske vi fikk brukt tiden litt bedre slik at jeg følte at jeg ble litt svett.

I dag har jeg, etter å ha helt en halvliter vann over alle koreografiheftene mine (stønn!)brukt tiden på å hente frem alle koreografiene igjen fra nettet, noe som en helsikes jobb da det gjelder å finne AKKURAT den koreografien vi har lært. Det er jo som tidligere nevnt skrevet ørten koreografier til en låt og de heter det samme alle sammen. I og med at pc'n vår også driver å jobber for halv maskin tar dette en evighet, men nå er jeg i mål med å printe ut absolutt alle koreografiene på alle kursene jeg følger. Skal få satt alt i plastikklommer og ringperm så har jeg det mer beskyttet i tilfelle en ny halvliter velter.

Og så oppdaget jeg til min store forferdelse at en eller annen har bulket bilen vår!! Jeg ble skitforbannet. At det går an å gjøre noe slikt å bare gå fra det uten å si ifra! Ekstra ergelig er det jo fordi det er en splitter ny bil! ARGH!! Sånt ergrer meg!

Ingen kommentarer: