søndag 1. mars 2009

Crazy foot mambo


På torsdag lærte de andre Crazy foot mambo, og jeg var på speideropptagelse, så det betyr at fordi jeg er den jeg er så må jeg jo lære meg selv den for ikke å henge etter. Fant musikken og koreografien, og heldigvis så synes jeg det er svært enkelt å lese koreografi så sant den er vettugt skrevet. Det er en kul dans, hard på hofteleddene og nå tror jeg den sitter.

Må bare si at det siste jeg gjorde før jeg sovnet i går var å danse dansen i hodet mott. Ja, du leste riktig. Jeg danset den inni hodet mitt. Jeg gjør mye rart inni hodet mitt skjønner du. Jeg har lært meg å lage kort inni der også. Det er noe med at når kroppen streiker som den jo gjør av og til i mitt tilfelle så er det hyggelig å kunne fortsette å gjøre det jeg mest elsker her i verden, og det er å lage kort og danse. Det blir ikke akkurat det samme som å gjøre det med hender og ben, men det er god erstatning.

5 kommentarer:

Gro sa...

Håper du får svar i morgen da, Tonje! Lykke til, og dagens klem fra meg!
Og bare fortsett med både dansing og kortlaging inne i hodet ditt du, bare sørg for at noe av det kommer ut en gang i blant. Det er så fint å lese det du skriver, du er så flink til å få frem det du vil. Og så er det gøy å se dine fantastisk fine kort!
Klem fra Gro

Hege sa...

Får håpe at svarene kommer i morgen, ikke noe hyggelig å gå vente .
Ja nu kan du danse dansen som ingenting for når hode er med følger føttene etter.
Å kortene som du har laget inni i hodet, håper jeg du snart kan lage for dine kunstverk er bare så vakre.
Tenker på deg og forsett med å skriv Tonje. Du skirver så vakkert og det er rørende å lese.
Lykke til, masse varme klemmer til deg.

Anita sa...

Dagens klem fra Lofoten. Ønsker deg en god natt.

Bente E sa...

Heisann!
Har bare lyst til å ønske deg en så god dag som mulig! Leste her i bloggen din i går og føler så med deg. Da jeg våkna i morges så ble jeg så minnet på å be for deg og det har jeg gjort og vil fortsette med! Håper du får svar i dag og at legene har tatt feil! Så bra at du klarer å være kreativ inne i hodet, da kommer det ned i hendene etterhvert. Alt til sin tid. Du er en stor inspirasjonskilde for meg på Forumet! Klem fra "Beli"

Aud sa...

Lykke til i dag, kjære Tonje!
Jeg er sikker på du får fine svar på prøvene, det velger jeg å tro og håpe for deg!

Å lage kort i hodet er noe jeg gjør hver kveld når jeg har lagt meg, da kommer idéene poppende, og så blir det til kort som lagres på hard-disc'en oppi der - og noen kommer t.o.m. ut som noe håndfast! =0)

Stoooor klem til deg!♥

Aud