tirsdag 10. februar 2009

Tush push, Come dance with me og Cowboy CharlstonDet er helt utrolig men nå har måttet ringe smerteklinikken og legen min der og avbestille timen. Jeg ser jo ingen vits i å bli proppet full av medikamenter i form av mange sprøyter når man ikke har behov for det. Jeg føler at dansingen har gjort meg i mye bedre form, rett smertemessig. Jeg har mye mindre smerter og fungerer utrolig mye bedre.

I går var jeg på repitisjons"kurs". Vi gjennomgikk absolutt alle dansene som hittils har blitt lært bort på nybegynner og videregående kurs på Buckaroo. Det var nyttig å få med seg. Jeg går nå med 23 danser i hodet, og det å skulle klare å huske alle sammen er jaggu et kunststykke.

Og i dag var det Kom og Dans-kurs igjen. I dag var det tre nye danser vi skulle lære. Tush push (kul dans), Come dance with me og Cowboy Charlston.
Det føles utrolig deilig i kroppen etter en danseøkt. Og så er det sinnsvakt gøy å lære nye danser og kombinasjoner av trinn. Det blir litt hjernetrim i tillegg til bein-trim. I morgen er det ikke trening. Dvs. at jeg kommer til å kjøre igjennom alle dansene her i stua, men så får jeg forsøke å være litt kreativ på kortfronten i tillegg.

Ingen kommentarer: