torsdag 26. februar 2009

PåskeværI dag er det skikkelig påskevær ute. Jeg fikk et plutselig infall at jeg skulle ta frem solstolen, soveposen, appelsin og kvikklunch og gå ut i solveggen og late som jeg var på fjellet. Åååå som jeg lengter etter fjellet. Jeg hadde en gang i livet tilgang på en hytte på Sjusjøen og hadde utrolig mange flotte ferier der oppe. Jeg elsker Sjusjøen, dvs. de stedene som ikke er like befolket som Grorud da. Men de åpne viddene, fjellet, vinden, solen gir meg mange gode minner. Nå har jeg jeg tilgang på hytte ved sjøen i stedet. Der er det også veldig vakkert, bare ikke om vinteren. Det er noe trøstesløst og trist med sjøen og fjæra om vinteren synes jeg. Men når våren begynner å få tak i naturen finnes det ikke et bedre sted å være. I og med at hytta ligger i et fuglereservat så er det ikke få fugler som flyr rundt der heller. Det kvitrer fra morgen til kveld!

Å ja... så må jeg fortelle at lillemor Maia skal tas opp i speidern i dag! Jeg er så glad og stolt! Hun har hatt et brennende ønske fra hun var fire år til å begynne i speidern og da hun endelig ble stor nok meldte vi henne inn. Det har til tider bare vært henne på møtene, da rekrutteringen ikke er så himla stor her på Langhus, men hun har trofast møtt opp og lengtet etter den dagen hun skulle få speiderskjerfet sitt og avlagt speiderløftet. I kveld er den store dagen! Som eks-speider igjennom mange år, og Stein som også har mer enn tjuetall år i speidern i seg, så er vi en smule stolte begge to nå!

Vær beredt!


Alltid beredt!

1 kommentar:

Scrappelise sa...

Tenkte bare å sende deg en liten hilsen nesten fra Sjusjøen. Det er "mitt fjell" det. Mitt i den forstand at jeg er oppvokst like i nærheten og det var dit vi dro når vi skulle til fjells. Det er nok supernydelige dager der nå, det er sol og utrolig vakkert her nede ved Mjøsa også om dagen. Håper du fortsatt kan få fine dager på fjellet som nå er vårt!