onsdag 4. februar 2009

Linedance


Jeg har bestemt meg for at denne bloggen må brukes mere og hva annet enn til å i alle fall fylle den opp med danselinker, danse videoer og alt annet jeg går å tenker på.Etter prøvetimen forrige uke bestemte jeg og kroppen min seg for at det gikk helt greit an å danse to ganger i uken pluss trening. Så i morgen begynner jeg på årntli' på Buckaroo linedancers på nybegynner kurset der. Det betyr at jeg har dansetrening to ganger i uken og det er skikkelig gøy!! Jeg svetter som en gris, er lilla i ansiktet og såååå lykkelig!! Hittils har de to kursene jeg går på, begge nybegynner, ikke klart å lære bort en eneste dans som er lik så jeg sitter for øyeblikket med hele 17 nybegynnerdanser som jeg kan, og det etter bare tre uker! Samtlige ligger til høyre her på listen med tilhørende mer eller mindre bra og elendige videoer tilknyttet seg.

Dansen over her; Smooth operator, lærte vi på tirsdag på "Kom og dans" og den var skikkelig gøyal. Vi danset den i et skikkelig hardt tempo i tillegg så jeg skal si jeg fikk kjørt meg!Jeg var forresten innom videregående kurset til Buckaroo sist for å se hva de drev med. Holy cow.. det var tempo må jeg si. De var igang med Irish spirit, og når man ikke har satt seg inn i dansen så er den ekstremt imponerende!!! Nå har jeg hatt en hel uke å studere dansestegene så nå kan jeg den faktisk. Men fyttikatta, den er hard å danse likevel. Det gjelder å få med seg de to venstrebeina og trestokkene i en viss fart... Det er heldigvis en god stund før jeg har tenkt å begi meg ut på noen videregående kurs. Føles veldig godt å både være nybegynner og å kunne forbli det en stund til.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei Tonje,
har sett på flere av dansene og det ser jo døgøy ut! Hadde jeg vært yngre hadde jeg jammen begynt på dette! Skjønner godt at du har blitt bitt av denne basillen, for dette var virkelig artig.
Håper du og kroppen blir enig i hvor mye du kan danse, men jeg skjønner godt at du strekker deg langt for å være med på dette.
Lykke til!
Klem fra mor:D