fredag 6. februar 2009

Irish spirit, The boxter og Skinni DippinJeg var tøff i går synes jeg, jeg tok to klasser rett etter hverandre. Både nybegynner og videregående klasse! Det er sikkert ikke så tøfft hvis man er fit for fight, men når man tenker på at jeg nærmest har vært sengeliggende i ett år og er avhengige av femten smertestillende sprøyter hver eneste uke, for å klare å leve, så synes jeg det er litt tøfft. Jeg er faktisk litt stolt av meg selv!
Så kan man jo diskutere om det var videre smart å gjøre det....Men moro var det!!!

Fikk gått igjennom alle nybegynnerdansene på Buckaroo i går såpass at nå sitter alle sammen der de skal (i og med at jeg startet senere enn de fleste andre måtte jeg ta igjen en del danser). På videregående er det to danser jeg ikke skjønner bæret av, så jeg håper jeg kan finne dem på youtube samt koreografiene slik at jeg kan lære meg dem. Så gjenomgikk vi to nye danser i går, de heter Skinny dippin og The Boxter. Sistsnevnte har jeg koreografien til og den ligger ytterst til høyre i listen min. Og ENDELIG så sitter Irish spirit der den skal, eller så bra som man kan forvente når dansen er ultrakjapp og jeg har 220 i puls og det er en uke siden jeg lærte den. Det er den som er over her på videoen. Heftig ikke sant? Den er så gøy å danse, selv om jeg nesten ser engler og tunellen med det hvite lyset i når jeg er ferdig...haha!!

Jeg kjenner absolutt at jeg har trent såpass mye i går som jeg gjorde, men jeg klarer å bevege meg så da er det jo ingen fare.

Ingen kommentarer: