onsdag 25. februar 2009

VårfornemmelserJeg går rundt og innbiller meg at jeg kan lukte våren. Dette bildet over her er litt for optimistisk når jeg ser ut at vinduet og inn i en svær snøhaug, så er det nok en stund til kirsebærtreet mitt blomstrer, men jeg innbiller meg likevel at jeg kan lukte våren. Fuglene har definitivt våknet det er noe med lyset ute i morgentimene som vitner om at det blir vår i år også.

3 kommentarer:

Irene sa...

Her er det også fortsatt masse snø, men jeg hører på fuglene at våren er på vei. De kvitrer mer og høyere enn før. Tida har alltid gått fort, så jeg prøver virkelig å få med meg alle endringer som kommer på våren. For plutselig er sommeren der. Og for dere som bor i sør går det ennå raskere enn i Midt-Norge.

Sender deg varme klemmer og tenker på deg, Tonje. La følelsene komme ut, ikke hold alt inni deg. Du har lov til det.

Klem fra IreneR

Gro sa...

Det er vanskelig å vite hve man skal si en sånn situasjon, men du skal vite at det nok er mange som tenker på deg og føler med deg nå. Jeg synes det er flott at du orker å skrive så mye som du gjør, og håper at du fortsetter med det. Vil gjerne vite hvordan det går med deg, vet du! Jeg er stadig innom for å se om det er noe nytt. Ikke for å være nysgjerrig, men fordi jeg virkelig føler med deg.
Så får vi bare håpe at våren kommer tidlig, og med gode nyheter til deg!
Mange klemmer fra Gro!

Anita sa...

Sender deg en god klem i dag også. Og en haug med varme tanker. Klem