lørdag 13. desember 2008

En veldig dårlig idé


Dårlig idé... virkelig dårlig.... Jeg kom på ideen i går at Maia kunne jo vekke oss begge to med Luciasang og lussekatter i dag. I fjor var jo jeg og begge ungene med, og vi vekket Stein, men nå skulle altså Maia klare bragden alene.
Og gjett om hun klarte det. Klokken syv (en lørdags morgen...gjesp!!!) kom det en hvitkledd frøken med lyskrone på hodet og lussekatter i en kurv inn til oss mens hun sang "Saaankta Luciaaaaa, Saaangta Lucia" om og om igjen... for resten av sangen husket hun ikke.

Og Stein og jeg som var langt inni drømmeland klarte så vidt å glippe på øynene og mumle" Ååå så fin du er!" stappe en bit lussekatt i munnen som vi sovnet med i munnen uten å svelge. Heldigvis så sovnet Maia også og vi lærte at neste år skal vi si et klokkeslett der det er lovlig å komme inn til oss å vekke oss på. Jeg fikk jo ikke tatt bilde av henne, så trøtt som jeg var, men dere kan jo tro hun var fin!

Og senere i dag var vi i lysmesse i kirken sammen med speiderne. Det var nostalgisk for oss to gamle speidere. Fint, masse fin sang, humor og stemningsfullt. Jeg klarer jo ikke å synge Deilig er jorden uten å grine så da fikk jeg grått litt i dag også....

Ha en fortsatt god Lucia alle sammen!


1 kommentar:

Anonym sa...

Jeg syntes jeg ser hele opptrinnet!
Det var virkelig synd at det ikke ble tatt noen bilder. Kanskje dere kan lære opp lille frøken Lucia til å bruke speilreflekskameraet deres!
Da blir det hvertfall sikkert noen morsomme bilder:)
klem fra mor.