lørdag 1. november 2008

Halloween

I går feiret vi Halloween etter alle kunstens regler. Det falt jo sammen med planleggingsdagen for skolen så Maia var hjemme med meg hele dagen. Vi fikk bakt "Avrevne barnefingre" og hult ut et helt svært gresskar! Deretter var det pynting av våre fagre mini-heks etter alle kunstens regler og så bar det avgårde til Halloween-fest hos et vennepar. Maia og de andre ungene fôr fra hus til hus med "knask eller knep" og fikk fort nok godteri. Det er så greit med Maia, hun synes det er nok etter en stund og trakter hverken etter å få fyllt opp haloweenkurven sin eller å stappe seg full til hun kaster opp. Det holder med litt godteri.Maia som veldig søt heks med stemmeforvrenger. Klar til å gå knaske eller knep.

Avrevne barnefingre med blod og gørr på. Nam-nam!


Og så var det å spise pølser og grønn potetmos, edderkopp kaker og Avrevne barnefingre før en stup trøtt Maia kom seg til sengs.
Tiny heksekatt og gresskaret vårt.

Marte feiret Halloween hos sin far sammen med noen veninner og jeg går ut i fra at hun også fikk stappet i seg masse godteri og fikk en god dag i går. Her er bilder:

2 kommentarer:

Gerd sa...

Så skummel og fin Maia var.........og enda værre, de grusomme fingrene. Dere spiste vel ikke dem? Dere hadde det sikkert gøy når dere lagde dem, men....

Anne Marit sa...

Skikkelig tøffe de fingrene!
Ser jo nesten ekte ut...