torsdag 23. oktober 2008

Vi har fått oss kattI dag gikk turen til FOD gården, en tur vi egentlig har planlagt i flere år, så vel gjennomtenkt er nå dette prosjekt: Katt. Vi hadde egentlig sett oss ut en bitteliten utrolig vakker pus, men fikk høre at den var veldig sky, så vi la litt det på hyllen. Vi vandret rundt blandt hauger med katter, store katter, feite katter, vakre katter, smidige katter, hoppende katter, lekne katter, hovne overlegne katter og malende katter. Hvordan i all verden skal man klare å bestemme seg? Vi kunne jo tatt alle sammen. Damen på FOD mente det gikk helt greit i og med at vi har et hus med 22 rom så kunne vi alle fall ha 22 katter mente hun. Vi er i så fall kvitt museproblemet tenker jeg.


Det var kjempevanskelig. Det var en gedigen, og da mener jeg GEDIGEN brande av en katt der på størrelse med et esel som var praktfull!! Han var helt grå og overlegen og ville blitt sjefen på hele Langhus i løpet av no time. Hadde han hoppet opp på fanget ditt for å bli kost med hadde du blitt flat.. Og det var to kosete frøkener som malte så høyt at jeg tror kanskje det ville blitt forstyrrende for tv-tittingen hvis de satte igang. Men akk så fantastisk skjønne og de havnet NESTEN hjem til oss. Og så var det Tiny da. En bitteliten grå frøken som satt lengst inni hjøret og lot som hun ikke var der. Som gjemte seg innerst i en krok og var fryktelig sky. Men Maia krabbet inn i buret dens og satt rolig og klappet den og den lot henne få lov. Og mens vi var der så gradvis kom hun ut, ja endog i det andre rommet! Og hun fulgte med hele tiden hva vi holdt på med men var fryktelig redd.

Og henne ble det.

Det var ett eller annet med det vesle vesenet som grep totalt om hjerterøttene til oss alle sammen, og jeg tror at med ro, fred og masse kjærlighet og tid så vil hun bli en fantastisk flott katt som er uredd og trygg.


Tiny kommer hjem til oss i morgen og det er noe vi alle ser frem til med stor glede.

1 kommentar:

Gerd sa...

Hei igjen. Jeg prøver for tredje gang
å komme frem på denne bloggen.

Kjempesøt katt! Gleder meg til å se den. Den har det nok bra hos dere kan jeg tenke meg, og ungene sloss vel om å ha den på fanget. Dere må nok få flere!

Klem:)