torsdag 21. august 2008

Bloggsurfing

Bloggsurfing har blitt noe av det morsomste jeg kan gjøre hvis jeg har noen minutter til over. Hvis du lurer på hva det er så er det rett og slek å gå walk-about i andres blogger. Du starter med en blogg du kjenner. Så ser du om hun har noen linker til folk du ikke kjenner og ser på deres blogg. Deretter ser du på hennes linker og klikker deg videre og videre.
Plutselig er du i en annens liv og i en annen verden langt fra din egen. Det er som å dra på ferie på en måte.
Noen blogger er mere interessant enn andre. Det spørs hva man er ute etter og hva man liker. En ting er å gå på kortlager surfing, man får jo masse ideer og inspirasjon. Men av og til trenger jeg pause fra kreativiteten og da er det gøy bare å se hva andre blogger om.

Sjekk denne her. Hun har vært på marked og fotografert dyr og mennesker, og ellers er bloggen hennes fullt av hjem og hobby.
Og så pappa'n da, som lager alt mellom himmel og jord og som selger både spearmint såpe og puter og sylter jordbær og tar bilder. Ikke verst.
Og slik kan jeg fortsette og fortsette til jeg er helt firkanta i øynene menmett av inntrykk av å ha "reist" så mye og lenge.
Og du... det er gratis å reise på denne måten!

Ingen kommentarer: